Apr 15, 2007, 2:33 PM

Не бързай... 

  Poetry
1004 0 5
 

Днес ще ме видиш -

боса и истинска.

Очите ще те заболят по мене.

Днес ще ме чуеш -

бяла, пречистена.

Не бързай.

Има време...

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??