15 abr 2007, 14:33

Не бързай... 

  Poesía
1027 0 5
 

Днес ще ме видиш -

боса и истинска.

Очите ще те заболят по мене.

Днес ще ме чуеш -

бяла, пречистена.

Не бързай.

Има време...

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??