Jan 31, 2010, 10:57 AM

Не говори… 

  Poetry » Love
904 0 1

Не говори, не казвай нищо… Няма смисъл...

 знам защо си дошла… и също го искам…

Притисни се до мен... Чуй ми Сърцето…

Чуй вълните от кръв как се плискат…

А сърцето ми - не трепери, не плаче…  Лети!

 Като хищна птица  в небето - то писка...

и се спуска надолу  към теб… Замълчи!

сграбчва твоето…  Политаме! Стискам!

За да стоплим душите си  - ние правим пожар…

И  затрупваме думите с изстиващи въглени.

И безмълвно върху нашия пушещ олтар...

Глухоняма страст… като Феникс възкръсва…

Нека пием от сълзите си… тихо… сред пламъци…

© Джокобоко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??