31 ene 2010, 10:57

Не говори… 

  Poesía » De amor
907 0 1

Не говори, не казвай нищо… Няма смисъл...

 знам защо си дошла… и също го искам…

Притисни се до мен... Чуй ми Сърцето…

Чуй вълните от кръв как се плискат…

А сърцето ми - не трепери, не плаче…  Лети!

 Като хищна птица  в небето - то писка...

и се спуска надолу  към теб… Замълчи!

сграбчва твоето…  Политаме! Стискам!

За да стоплим душите си  - ние правим пожар…

И  затрупваме думите с изстиващи въглени.

И безмълвно върху нашия пушещ олтар...

Глухоняма страст… като Феникс възкръсва…

Нека пием от сълзите си… тихо… сред пламъци…

© Джокобоко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??