Nov 12, 2009, 10:25 PM

Не губи любовта 

  Poetry » Love
495 0 1

Когато откриеш любовта,

хвани я с две ръце... 

Не я оставяй да си иде неизживяна.

Сграбчи я силно в свойте пръсти.

Дръж я здраво в своето сърце.

На топло сгушена в твойте ръце.

Прегърни я силно.

Погали я нежно.

Дай живота си дори.

Но за нищо на света

не губи любовта.

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??