Когато откриеш любовта,
хвани я с две ръце...
Не я оставяй да си иде неизживяна.
Сграбчи я силно в свойте пръсти.
Дръж я здраво в своето сърце.
На топло сгушена в твойте ръце.
Прегърни я силно.
Погали я нежно.
Дай живота си дори.
Но за нищо на света
не губи любовта.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени