Oct 1, 2007, 5:08 PM

Не искам... 

  Poetry
665 0 1

Не искам да пея за цветя и рози,
в живота ми няма много от тях.
Не искам да имам любов в големи дози,
мислех, че имам, но лъгана бях.


Не искам фалшиви усмивки и напразни дела,
а само истински погледи и реални неща.
Мислех, че всичко е в цвят, а то било мъгла,
непрогледна и сива, вместо ден властва нощта.


Не искам принцове и герои, а чисти сърца.
Някой да топли с прегръдка замръзналата ми сянка.
Не глухо ехтене да чувам, а смях на деца.
Не вечни и непрогледни сънища, а топла лека дрямка.


Не искам да чакам забравена, разлюбена и оставена,
а да се смея на глас, на всичко и над вас.
От приятели да съм обичана, а не от тях предадена.
Не тихо скимнете, а ясен и гръмков глас.

© Виктория Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??