Oct 31, 2015, 12:09 AM

Не жали 

  Poetry
451 0 0

Ако на моя гроб

цветя положиш,

недей да жалиш ти,

за мене беше любовта,

моите дни и нощи,

минаващи през есента,

ти беше слънцето, което 

пари и лекува,

ти беше луната, която

пее и танцува,

но виждаш ли,

душа аз вече нямам,

но жив съм аз,

не ще остарявам,

в твоето сърце

завинаги оставам.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??