Не ме е страх
от съдия-изпълнител,
аз съм бомба
със закъснител,
време е да гръмна
и в ярост да осъмна...
Не ме е страх
от съдия-изпълнител,
аз съм пистолет
със заглушител -
бърз куршум,
зъл ум...
Не ме е страх
от съдия-изпълнител,
аз съм свръх модерен
изтребител,
сама ще си бъда
телохранител,
щом задава се
грабител...
Не ме е страх
от съдия-изпълнител,
нека бъде звероукротител,
но аз ще бъда звярът,
щом иска той да граби,
ще нападам,
но няма да се давам...
© Богдана Маринова All rights reserved.