23.06.2011 г., 9:46 ч.

Не ме е страх от съдия-изпълнител 

  Поезия
835 0 1

Не ме е страх

от съдия-изпълнител,

аз съм бомба

със закъснител,

време е да гръмна

и в ярост да осъмна...

 

Не ме е страх

от съдия-изпълнител,

аз съм пистолет

със заглушител -

бърз куршум,

зъл ум...

 

Не ме е страх

от съдия-изпълнител,

аз съм свръх модерен

                          изтребител,

сама ще си бъда

                          телохранител,

щом задава се                          

                             грабител...

 

 

Не ме е страх 

от съдия-изпълнител,

нека бъде звероукротител,

но аз ще бъда звярът,

щом иска той да граби,

ще нападам,

но няма да се давам...                           

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??