Jan 14, 2014, 8:44 PM

Не ми говори за любов 

  Poetry » Love
633 0 0

Не ми говори за любов.

Не обещавай мечти,

не лъжи сърцето ми.

Не! Замълчи.

 

Не ми говори за любов.

Не сваляй звезди,

не преплувай океани,

не прекосявай планини.

 

Не ми говори за любов,

когато в теб не гори.

Когато в себе си сигурен не си.

Когато друга утре ще ме замени.

 

Не ми говори за любов,

защото ще повярвам,

защото после ще боли.

Не! За любов не ми говори!

© Деница Гогова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??