14 ene 2014, 20:44

Не ми говори за любов 

  Poesía » De amor
632 0 0

Не ми говори за любов.

Не обещавай мечти,

не лъжи сърцето ми.

Не! Замълчи.

 

Не ми говори за любов.

Не сваляй звезди,

не преплувай океани,

не прекосявай планини.

 

Не ми говори за любов,

когато в теб не гори.

Когато в себе си сигурен не си.

Когато друга утре ще ме замени.

 

Не ми говори за любов,

защото ще повярвам,

защото после ще боли.

Не! За любов не ми говори!

© Деница Гогова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??