Aug 20, 2010, 9:25 PM

Не мога 

  Poetry » Other
465 0 0

Не мога без теб нито ден, нито два.

Не мога да запаля и една искра.

Не мога в живота си да се взра

и не можеш вече да стоплиш моята душа!

Тръгна си ти,

моето сърце разби,

болка причини

и от мъка, моля те, ме избави!

Не мога без теб нито час.

Чак сега го разбрах и аз

и тъпча на едно място всеки ден,

откакто тръгна си от мен!

В дни безкрайни живея

и вече не мога да се смея,

и лутам се без път и посока,

и чакам те да ми дадеш насока.

И вяра в никои не откривам

и тебе не намирам.

И сама останах

и любовта премазах!

© Бла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??