Не мога без теб нито ден, нито два.
Не мога да запаля и една искра.
Не мога в живота си да се взра
и не можеш вече да стоплиш моята душа!
Тръгна си ти,
моето сърце разби,
болка причини
и от мъка, моля те, ме избави!
Не мога без теб нито час.
Чак сега го разбрах и аз
и тъпча на едно място всеки ден,
откакто тръгна си от мен!
В дни безкрайни живея
и вече не мога да се смея,
и лутам се без път и посока,
и чакам те да ми дадеш насока.
И вяра в никои не откривам
и тебе не намирам.
И сама останах
и любовта премазах!
© Бла Всички права запазени