Oct 16, 2010, 10:22 PM

Не мога 

  Poetry » Love
778 0 0

Не мога да лъжа красиво! Разбра ли? Не мога…

Само леко залъгвам те с утринна роса.

Не мога да лъжа красиво! Не чу ли…

Гальовни думи не мога да редя…

 

Напред е само мрак – не виждаш ли?

Как да ти кажа, че там е Светлинa? 

Красиво аз не мога да лъжа…

Ето, отпий от отровната роса...

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??