16.10.2010 г., 22:22 ч.

Не мога 

  Поезия » Любовна
779 0 0

Не мога да лъжа красиво! Разбра ли? Не мога…

Само леко залъгвам те с утринна роса.

Не мога да лъжа красиво! Не чу ли…

Гальовни думи не мога да редя…

 

Напред е само мрак – не виждаш ли?

Как да ти кажа, че там е Светлинa? 

Красиво аз не мога да лъжа…

Ето, отпий от отровната роса...

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??