Mar 28, 2013, 9:34 AM

Не мога без теб 

  Poetry
725 0 0

Не мога без теб, без да виждам очите ти, тъй големи като бисери.

Не мога без теб, без да докосвам нежно лицето ти, тъй красиво е като морето.

Не мога без теб, без да галя косата ти, тъй буйна е като вълните.

Ела ти отново при мен, ела любов и не тръгвай си ти никога вече.

Не мога без теб, без да целувам устните ти, тъй топли са като слънцето.

Не мога без теб, без да се взирам в душата ти, тъй дълбока е тя.

Къде си ти сега, защо тъй празно е сърцето ми?

Не мога без теб, без твоето сърце, изпълнено с любов, тъй красиво е и голямо.

Не мога без теб и знам, един ден ще се слеят нашите сърца и те ще станат в едно. Обичам те толкова много, така, както никога досега, тук съм и те чакам любов моя.

 

Посветено на момичето, което обичам с цялото си си сърце и ще обичам вечно, ще те чакам, знам, че скоро ние ще бъдем едно цяло.

Обичам те, липсваш ми.

25.03.2013

© Андрей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??