Не мога без теб, без да виждам очите ти, тъй големи като бисери.
Не мога без теб, без да докосвам нежно лицето ти, тъй красиво е като морето.
Не мога без теб, без да галя косата ти, тъй буйна е като вълните.
Ела ти отново при мен, ела любов и не тръгвай си ти никога вече.
Не мога без теб, без да целувам устните ти, тъй топли са като слънцето.
Не мога без теб, без да се взирам в душата ти, тъй дълбока е тя.
Къде си ти сега, защо тъй празно е сърцето ми?
Не мога без теб, без твоето сърце, изпълнено с любов, тъй красиво е и голямо.
Не мога без теб и знам, един ден ще се слеят нашите сърца и те ще станат в едно. Обичам те толкова много, така, както никога досега, тук съм и те чакам любов моя.
Посветено на момичето, което обичам с цялото си си сърце и ще обичам вечно, ще те чакам, знам, че скоро ние ще бъдем едно цяло.
Обичам те, липсваш ми.
25.03.2013
© Андрей Todos los derechos reservados