Jul 17, 2014, 12:40 PM  

Не на добива на въглищен газ! 

  Poetry » Civilian
409 0 2

Природата ни е скъпа, ценна,

нека я запазим от разрушение!

В тази държава слаба, бедна,

да мислим за нейното спасение!

Въглищният газ е зло опасно,

лошите последици знаем всички,

затова да не стоим безучастно,

да не мислим за сухо, за парички,

мъдрост е да пазим природата.

И тез, що думат "да"*, ще пострадат,

също ще са жертви на "изгодата",

мислят ли докъде ще ни докарат!?

Не, само парите ги интересуват,

спрете ги, ако искате да съществувате!

 

*Тоест политиците, които са се съгласили с това безобразие.

 

www.blitz.bg/news/article/277608

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Валдемар-мнението на БСП!
    Не ме интересуват привържениците на наглия седенковец(Орешарски)!
  • Видях.Прочетох.Отхвърлих. По добре започни с проза.
Random works
: ??:??