Природата ни е скъпа, ценна,
нека я запазим от разрушение!
В тази държава слаба, бедна,
да мислим за нейното спасение!
Въглищният газ е зло опасно,
лошите последици знаем всички,
затова да не стоим безучастно,
да не мислим за сухо, за парички,
мъдрост е да пазим природата.
И тез, що думат "да"*, ще пострадат,
също ще са жертви на "изгодата",
мислят ли докъде ще ни докарат!?
Не, само парите ги интересуват,
спрете ги, ако искате да съществувате!
*Тоест политиците, които са се съгласили с това безобразие.
www.blitz.bg/news/article/277608
© Георги Всички права запазени
Не ме интересуват привържениците на наглия седенковец(Орешарски)!