Feb 10, 2015, 4:46 PM

Не на опитите за погазване на демокрацията! 

  Poetry » Civilian
347 0 0

Правителството иска да смаже протестите антивоенни.

С туй доказа, че не зачита на съвестта и словото свободата.

Митов дори нарече ги почти криминогенни.

Да са ви честити такива "демократи" в страната!

 

bgnews.me/даниел-митов-в-истерия-заплашва-проте/

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??