10 февр. 2015 г., 16:46

Не на опитите за погазване на демокрацията! 

  Поэзия » Гражданская
348 0 0

Правителството иска да смаже протестите антивоенни.

С туй доказа, че не зачита на съвестта и словото свободата.

Митов дори нарече ги почти криминогенни.

Да са ви честити такива "демократи" в страната!

 

bgnews.me/даниел-митов-в-истерия-заплашва-проте/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??