May 29, 2015, 7:15 PM

Не поглеждай назад 

  Poetry
389 0 2

Навярно във съня ще полетиш..
с тъй бялата и хубава надежда,
това е чудото, когато спиш..
да се носиш във небесна нежност.


Мигом ти замаян ще мълчиш..
в светлината на звезди далечни,
с цялата си радост ще сълзиш..
от чувството за свята вечност.

 

Навярно във съня ще полетиш..
с тъй бялата и хубава надежда,
там с болката ще се простиш..
и назад недей, недей поглеждай

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??