29 мая 2015 г., 19:15

Не поглеждай назад 

  Поэзия
390 0 2

Навярно във съня ще полетиш..
с тъй бялата и хубава надежда,
това е чудото, когато спиш..
да се носиш във небесна нежност.


Мигом ти замаян ще мълчиш..
в светлината на звезди далечни,
с цялата си радост ще сълзиш..
от чувството за свята вечност.

 

Навярно във съня ще полетиш..
с тъй бялата и хубава надежда,
там с болката ще се простиш..
и назад недей, недей поглеждай

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??