Не ме мъчи, тук слагам лист хартия.
Изпей сама днес себе си в рефрен.
Щом си душа, затънала до шия,
плачи сама за себе си, без мен.
Не се лъжи - изгубила си всичко
и вече си на грижата във плен.
Недей тъжи - ти вече си не птичка,
а ближещ раните си стар елен.
© Светличка All rights reserved.