Jun 12, 2013, 9:15 AM  

Не се страхувай 

  Poetry
538 0 2

    НЕ СЕ СТРАХУВАЙ

 

        Твоето име все още не зная,

       а и не е необходимо, нали?

                   Виждам, че от обич се нуждаеш -

болката е в твоите очи.

 

                        Не се страхувай, всичко разкажи ми!

                  За да ти помогна, с мене сподели!

            Тъжно е, че все сме анонимни,

          забравени, нещастни и сами.

 

                 А можем толкова да си помогнем, 

            а можем толкова да сме добри,

                     сърцата си за страдащи да трогнем

       и обич без изгода да дарим.

© Ренета Панкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??