НЕ СЕ СТРАХУВАЙ
Твоето име все още не зная,
а и не е необходимо, нали?
Виждам, че от обич се нуждаеш -
болката е в твоите очи.
Не се страхувай, всичко разкажи ми!
За да ти помогна, с мене сподели!
Тъжно е, че все сме анонимни,
забравени, нещастни и сами.
А можем толкова да си помогнем,
а можем толкова да сме добри,
сърцата си за страдащи да трогнем
и обич без изгода да дарим.
© Ренета Панкова Всички права запазени