Jul 25, 2008, 11:29 AM

Не сега 

  Poetry » Love
1058 0 12

"Опитвам се да мисля, опитвам се да разбера,

приличаш ми на някой, когото чаках досега."

Каризма - "Не сега" - (нашата песен)

 

 

Вали...

но притихнал в свян

и погубил образа ти в грях,

измежду всички падащи мечти,

твоите сълзи познах.

 

А ти...

 

Усети ли ме като заваля дъжда?

Не чу ли как нежно той запя -

... "приличаш ми на някой, когото чаках досега"...

 

И този стих - до болка мой,

                      до болка твой,

небето ми нарежда всеки път, когато завали...

Дъждът ми пее и не спира!

А мълчи, запитам ли го молещо -

къде си ти...?

 

 

© Ивич All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??