"Опитвам се да мисля, опитвам се да разбера,
приличаш ми на някой, когото чаках досега."
Каризма - "Не сега" - (нашата песен)
Вали...
но притихнал в свян
и погубил образа ти в грях,
измежду всички падащи мечти,
твоите сълзи познах.
А ти...
Усети ли ме като заваля дъжда?
Не чу ли как нежно той запя -
... "приличаш ми на някой, когото чаках досега"...
И този стих - до болка мой,
до болка твой,
небето ми нарежда всеки път, когато завали...
Дъждът ми пее и не спира!
А мълчи, запитам ли го молещо -
къде си ти...?
© Ивич Todos los derechos reservados