Nov 14, 2008, 2:02 PM

Не ще...! 

  Poetry
500 0 0

 

Не искам да те виждам вечер.

Сърцето жално да тъжи,

да дишам няма да ми пречиш,

тръгни си, после се върни.

 

Да страдам няма да ме караш.

Не ще проплача и сълза,

в душата спомени навяваш,

тръгни си, после пък ела.

 

В очите радост не дотичва,

в сърцето огън не пламти,

но тебе в мен не ще допусна,

потегляй и след миг се спри.

 

Да, спри, върни се и ела.

Там, дето беше ме забравил.

Нима очакваш любовта

да срещнеш, щом си изоставил!

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??