Не искам да те виждам вечер.
Сърцето жално да тъжи,
да дишам няма да ми пречиш,
тръгни си, после се върни.
Да страдам няма да ме караш.
Не ще проплача и сълза,
в душата спомени навяваш,
тръгни си, после пък ела.
В очите радост не дотичва,
в сърцето огън не пламти,
но тебе в мен не ще допусна,
потегляй и след миг се спри.
Да, спри, върни се и ела.
Там, дето беше ме забравил.
Нима очакваш любовта
да срещнеш, щом си изоставил!
© Боряна Todos los derechos reservados