Feb 26, 2011, 7:46 PM

Не си готов 

  Poetry » Love
777 0 6


Тръгни си тихо и с усмивка...

Аз зная, че не си готов

и няма никога да свикнеш

със тази, трудната любов.

Аз знам, че бавно те убиват

минутите във моите ръце.

В очите ти страхът прозира,

че трябва да ме разделиш на две.

Частта, която ти остава,

е странен начин на живот -

аз само обич мога да ти давам,

но за такава обич ти не си готов!



© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??