Тръгни си тихо и с усмивка...
Аз зная, че не си готов
и няма никога да свикнеш
със тази, трудната любов.
Аз знам, че бавно те убиват
минутите във моите ръце.
В очите ти страхът прозира,
че трябва да ме разделиш на две.
Частта, която ти остава,
е странен начин на живот -
аз само обич мога да ти давам,
но за такава обич ти не си готов!
© Todos los derechos reservados