Не са ми нужни дънки
поизтъркани на коленете,
нито пък ми трябват
тежък грим и шантава коса!
Не са ми нужни думи,
силно дъхащи на празнота,
ни пък мастило и перо
да пиша без адрес писма!
Не ми е нужна любовта ти,
не си ми нужна даже ти!
(напоследък, да ви кажа, често
вече хващам се в лъжи!)
:)
© Александър All rights reserved.