Не си отивай,
недей да замръзваш,
очи не затваряй.
Дишай, живей, надявай се…
Спреш ли - какво ми остава на мене?
Не виждам смисъл,
губя надежда.
Ако ти изтлееш, аз как да продължа…
Моля се, моля те,
май само това ми остава!
© az All rights reserved.