20 мая 2012 г., 23:26

Не си отивай 

  Поэзия » Другая
587 0 0

 

 

Не си отивай,

недей да замръзваш,

очи не затваряй.

Дишай, живей, надявай се…

Спреш ли - какво ми остава на мене?

Не виждам смисъл,

губя надежда.

Ако ти изтлееш, аз как да продължа…

Моля се, моля те,

май само това ми остава!

© az Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??