Aug 21, 2013, 9:21 PM

Не съм добра 

  Poetry » Love
606 0 1

Не гледай в мен, момче, ще се погубиш,

не се захващай и не се натискай,

че току виж набързо ще се влюбиш,

а после ще си тръгнеш кисел.

 

Не се навивай, няма смисъл,

ще те посрещна с блясък в очите

и щом усетя тънката ти мисъл,

ще излетиш с(ъс) шут в покрайнините.

 

Не съм добра, не съм смирена,

преследвам до безкрая моето,

не мога да съм лесно покорена,

не мога и да бъда Твоята...

© Енигма All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??