Не гледай в мен, момче, ще се погубиш,
не се захващай и не се натискай,
че току виж набързо ще се влюбиш,
а после ще си тръгнеш кисел.
Не се навивай, няма смисъл,
ще те посрещна с блясък в очите
и щом усетя тънката ти мисъл,
ще излетиш с(ъс) шут в покрайнините.
Не съм добра, не съм смирена,
преследвам до безкрая моето,
не мога да съм лесно покорена,
не мога и да бъда Твоята...
© Енигма Всички права запазени