Jul 14, 2007, 12:17 PM

Не съм играчка 

  Poetry
897 0 0

Не съм играчка, запомни,

отговаряща на твоите мечти.

Може влюбена в теб да съм,

но подигравки не ще търпя!

 

Не съм играчка, запомни -

чупиш я и купиш нова.

Знай, сърцето веднъж тупти.

Не удряй го, не искам да кърви!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??