Не съм играчка, запомни,
отговаряща на твоите мечти.
Може влюбена в теб да съм,
но подигравки не ще търпя!
Не съм играчка, запомни -
чупиш я и купиш нова.
Знай, сърцето веднъж тупти.
Не удряй го, не искам да кърви!
© Петя Димитрова Todos los derechos reservados