Apr 1, 2017, 1:12 PM

Не те забравих 

  Poetry » Other
315 1 1

Не те забравих.

Скътах те в сърцето -

там някъде,

където други няма.

В най-съкровеното му кътче,

където пазя образа на мама.

За теб не плача

и за теб не питам..

Не ровя спомени,

писма не препрочитам.

...Ти вече си една звезда далечна,

която свети всяка нощ навън.

От лятото останала светулка 

и име, шепнато насън...

© Мария Марковска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??