Apr 7, 2011, 8:16 PM

Не точно скука 

  Poetry
698 0 2

Скука. Сиво. Сиво. 
Скачам.
Скуката със мене скача.
Със въженце си играем.
На въженце си подскачаме.

Сиво. Сиво. Скача скуката ми. 
Вече не е точно скука.
Плитките ù скачат смешно.
Плитките със сини ластици.
Хоп-хоп. Хоп-хоп. 
А полето е зелено.
А полето е безкрайно.
Стига някъде в небето...
Хоп-хоп. Хоп-хоп. 
Скачам някъде в небето...


2.04.2011.


© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??