Скука. Сиво. Сиво.
Скачам.
Скуката със мене скача.
Със въженце си играем.
На въженце си подскачаме.
Сиво. Сиво. Скача скуката ми.
Вече не е точно скука.
Плитките ù скачат смешно.
Плитките със сини ластици.
Хоп-хоп. Хоп-хоп.
А полето е зелено.
А полето е безкрайно.
Стига някъде в небето...
Хоп-хоп. Хоп-хоп.
Скачам някъде в небето...
2.04.2011.
© Милена Иванова Всички права запазени
БРАВО!!!