Mar 4, 2008, 7:23 AM

Не трябваше 

  Poetry » Love
648 0 2

Защо ме погледан ти

с този поглед тази вечер?

Прпламнаха искри,

но утре аз ще съм далече!

Мина седмица, минаха две -

мислите мои ти смущаваш.

Тупти моето сърце,

всеки миг ме подлудяваш.

Звъниш ми всеки ден

и ми казваш хубави неща,

че искаш да си с мене,

че мислиш за мен в нощта.

Защо така се получи -

да мечтая за теб сега?

Всичко трябваше да приключи

още в неделя вечерта.

Но продължи да ми се обаждаш,

да ме караш да се смея.

Страшно ми допадаш

и за тебе аз копнея.

Искам те в моето легло,

да ме докосваш и целуваш.

Направи го за добро

просто спри да ме вълнуваш.

Не трябваше да се запознавам с теб,

да ме заговаряш - не беше редно.

Сега те търся аз навред -

да те искам до мен е нередно.

Най-добре ме забрави,

повече не ми звъни.

Моля те, това направи,

така ще е най-добре, разбери!

© Лиляна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??