Не тъгувай по мен... не, недей,
аз отдавна не струвам сълзите ти!
Пропилях всеки наш хубав ден,
за да гоня до дупка мечтите си.
И една по една ги догоних,
мачках всичко по пътя без страх!
Но каквото и вече да сторя,
знам, че ти си цената за тях!
Не тъгувай по мен, не, недей...
Аз отдавна не струвам сълзите ти!
Смело давай напред и живей,
нека обич да свети в очите ти!
© Йордан All rights reserved.