4.07.2012 г., 13:12 ч.

Не тъгувай! 

  Поезия » Философска
613 0 8

Не тъгувай по мен... не, недей,

аз отдавна не струвам сълзите ти!

Пропилях всеки наш хубав ден,

за да гоня до дупка мечтите си.

 И една по една ги догоних,

мачках всичко по пътя без страх!

Но каквото и вече да сторя,

знам, че ти си цената за тях!

Не тъгувай по мен, не, недей...

Аз отдавна не струвам сълзите ти! 
Смело давай напред и живей,

нека обич да свети в очите ти!

© Йордан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??