Не усещаш ли...
Ще се скрием. Обещавам.
И от вятъра ще се спасим.
Да, и аз също ще внимавам
искрата да не угасим.
Думите не ще са нужни...
Ще бъдем само ти и аз
по местата невъзможни...
Без време и без час!
И сезони ще се сменят.
А Времената ще летят.
Но местата ще променям.
И пак бури ще ни връхлетят.
Но ти не бой се! Аз те пазя.
И знам, че ме обичаш.
Оф, дано не те намразя,
че от всичко се отричаш,
За да бъдеш с мен сега.
***
Не усещаш ли тъга...
© Християн All rights reserved.