Mar 21, 2007, 7:32 PM

Не вярвай на мен,а на сълзите ми 

  Poetry
589 0 2
Не те обичам! В очите ти го казвам.
Не смей да се съмняваш в мен.
С честен кръст сърцето си наказвам,
за да погреба в съзанието тебе.
Не те желая. Няма я страстта.
Няма го и огъня в душата.
Тиха вечер, капчица роса,
закъсняло лято, тръгнало си без пощада.
Това за чувствата ми, разбери,
но за миг ако им повярваш,
пак към мене погледни
и сълзи ще видиш, но не са на радост.
Това са искренни  цветя, болката събрали на душата.
Това е моята съдба, това е истината за нещата.
И тогава, ако още си обиден
от думите ми тъй зловещи, тръгвай си, но
не си отивай, връщай се понякога при мене.
За да ме разплачеш пак с най-чистата любов на света,
за да разбереш как и колко плащам за страха.
За страха от любовта, за това, че ще ме изоставиш...
Подай си топлата ръка и песен ще ти пея до забрава.
И не си припомняй старите слова, само в зениците ме гледай,
там най-чистата сълза, цялата любов отрежда...

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тони,стихотворението ти е невероятно,наситено с много чувство.Прекрасно пресъздаваш картините в него,но според мен на места се губи ритъма.Поработи върху отва,за да се получи още по-добре.
    Поздрав и усмивка от мен за красивите редове!
  • страшно нежно и красиво е! поздравления Тони! продължавай да ни радваш с такива добри произведения!
Random works
: ??:??