Nov 6, 2015, 11:38 PM

Не вярвам 

  Poetry » Love
430 0 0

След теб не вярвам в клетви за любов - 

не вярвам, че има чувства за цял живот!

 

От мен почти нищо не остана -

само гола, жива рана!

 

И днес не вярвам, че като мен те боли,

нито в думи и сълзи!

 

Какво от теб да искам,

на какво да се надявам-

не вярвам, че след любов до край

нещо повече от нищо остава,

а дълбоко в себе си на друго се надявам!

© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??