6.11.2015 г., 23:38 ч.

Не вярвам 

  Поезия » Любовна
428 0 0

След теб не вярвам в клетви за любов - 

не вярвам, че има чувства за цял живот!

 

От мен почти нищо не остана -

само гола, жива рана!

 

И днес не вярвам, че като мен те боли,

нито в думи и сълзи!

 

Какво от теб да искам,

на какво да се надявам-

не вярвам, че след любов до край

нещо повече от нищо остава,

а дълбоко в себе си на друго се надявам!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??